Medeltida strid

Medeltida strid i Göteborg och Stockholm

Medeltida strid är en aktivitet som får adrenalinet att pumpa. Aktiviteten tar ca 2-2,5 h och är uppdelad i 2 olika faser som skiljer sig en hel del ifrån varandra. I den första fasen så varvar vi strider en mot en, två mot två, tre mot tre och två stora lag med teori. Under vilopauserna ger vi er våra bästa tips på hur man strider effektivt.

Vapnen som används är det mest högkvalitativa som finns att hitta på marknaden. Välj mellan riddarsvärd, ninjasvärd, spikklubba, yxa, vikingasvärd eller kanske ett hobsvärd? Sköldar finns i olika storlekar och med olika utformning.

I den andra fasen blir det filminspelning. Vi utrustar er då i medeltida/high fantasy utrustning ifrån vår rollspelsvärld. Vi spelar sedan in en ca 2-5 minuter lång film där förstås striden står i centrum men där det även spelas in lite andra scener med hjälp av våra skådespelare. Filmerna som skapas brukar bli enormt roliga att titta på speciellt förstås för dem som känner deltagarna. Det hör till vanligheten att filmen ifrån till exempel svensexor visas upp på bröllop. Mycket skratt brukar det bli under denna filminspelning och vi garanterar att det kommer att bli samtalsämnet en lång tid framöver.

En aktivitet som passar alla. Svensexa, Möhippa, kompisgäng och företagsevent.

Plats Göteborg: I närheten av lilla Delsjön, vägbeskrivning skickas ut med bokningsbekräftelse.

Plats Stockholm: Gärdet

Inomhus på vintern.

OBS! Okt – Feb arrangerar vi endast för grupper som är 20 pers eller fler.

Det absolut säkraste alternativet denna årstid. Då hyr vi en gympasal.  Det är jätteskoj inomhus också. Då brukar vi inte lägga något krut på filminspelningen utan håller oss till själva spelomgångarna mellan de två lagen och kör mer av det istället.

Det gör alltid väldigt stor succé inomhus även om man kanske inte tänker direkt att det passar på bra inomhus.

Pris:

400:- per deltagare
(minidebitering, 4000:-)

medeltida strid
medeltida strid

Bilder medeltida strid