Military fitness

Military fitness Göteborg, bootcamp

Pröva en annorlunda träning: Boot Camp i Göteborg. Låt er Svensexa, Möhippa eller ert Företag få känna på hård träning i klassisk Militäranda. Ni jobbar ihop i team, presterar till max i egen takt eller i par för att vinna utmaningar mot de andra. Trots blod, svett och tårar finns kämparglöden kvar och DU presterar till 110 % när instruktören eller teamet peppar ända hem.
Perfekt event för träning i kombination med fighting spirit. Ledarna är utbildade och erfarna boot camp instruktörer med höga krav på säkerhet. Vi håller till i Skatås eller Slottskogen. Vill ni att vi kommer ut till er går det givetvis bra. Vi har 2 olika program.

BLOD, SVETT OCH TÅRAR och PULSHÖJAREN.
Båda programmen är ca 70 min långa. Givetvis anpassar vi båda programmen efter gruppens kondition och styrka. Military fitness i Göteborg.


BLOD, SVETT OCH TÅRAR.

Ett hårt pass med inslag av mycket svett, mjölksyra och lera. Instruktören är motiverande, peppande och kräver god styrka och uthållighet av sitt team. Teamkänsla och prestationen höjs till max!


PULSHÖJAREN

Ett pass med inslag av styrka, kondition och ett antal svettdroppar. Instruktören är motiverande, peppande och kräver fokus i militärisk andan fast i lugnare tempo. Teamkänsla och prestation höjs till max!

Pris:
250:-/pers
(minsta bokning 2500:-/10 pers)

Vid företag tillkommer moms.

Utanför Göteborg tillkommer milersättning 35:-/mil

Önskar ni ett skräddarsytt upplägg för er så kontakta oss för offert.

Företagsevent

Vi anordnar allt från ett 60 minuterspass till längre kurser och skräddarsydda event och Boot Camp för er och era anställda. .

Inget uppdrag är för litet eller för stort – vi skräddarsyr varje uppdrag och vi har ett helt team av instruktörer som är beredda att ta sig an era önskemål!

Genom våra egna tidigare erfarenheter som aktiva militärer och poliser, vet vi att gemensamma upplevelser i speciella situationer och förhållanden stärker banden mellan människor.

Därför har vi specialiserat oss på träning för företag, klubbar och föreningar som vill få ut mer inom områdena:

Nya tuffare utmaningar

Samarbete
Kommunikation
Ledarskap
Teamwork
Säkerhetstänkande
Disciplin
Motivation
Friskvårdinspiration
Fystest
TRX-träning
Kettlebells
Boot Camp
Kostcoaching
Hinderbana (se video nedan)

Pris: OFFERT

Tillsammans tar vi fram ett innehåll som passar era förutsättningar och ambitioner.

Kontakta oss gärna och berätta mer hur vi kan hjälpa er med att stärka banden inom eller utanför er verksamhet

Hitta till banan

Adress: Vi kommer ut till er eller så kör vi oftast i Skatås (Skatåsvägen 25, 41655 Göteborg)

Bilder, video