Segling X-482

Segla X-482

Dessvärre har vi ej kvar detta event

Vi blandar lek, allvar, kunskap och spänning på ett sätt som är verklighetsnära och resultatet blir direkt mätbart. I två identiska, snabba och specialbyggda 48 fots X-482 segelbåtar skapar vi aktivt deltagande i segling genom teamträning och genom detta utnyttja båtens egenskaper till att visa resultatet på aktiv teamanda. Våra skeppare lotsar er genom skärgården efter era önskemål och fungerar som katalysator i ert arbete.Båten passar perfekt som verktyg inför nya projekt, till stimulerande matchracing mellan samarbetande grupper, till utveckling avledningsgrupper, regattor och upplevelseturer ,mm.

Våra skeppare

Vi har mycket duktiga skeppare, alla med gedigen bakgrund som vägleder er i ert arbete. Ert team definierar själv målen och arbetsfördelningar och våra instruktörer fungerar som katalysatorer. Under seglingen kommer det att utvecklas en förståelse för nödvändigheten av öppen och tydlig kommunikation mellan teamdeltagarna för att få fram det bästa resultatet. Gruppentusiasmen skapas bland annat genom att upplevelsen och att kontrollera ett så spännande verktyg som segelbåten X-482. Alla kommer hem från teamträningen på våra båtar med ny inspiration, optimism och en förståelse till nödvändigheten av god kommunikation.

Våra båtar

Båtarna är tillverkade i Danmark 1999 och mycket fint utrustade för bekvämlighet och racing. Inredningen är luxuös och utrustad med kojer för 10 personer. Det finns 2 separata duschar och WC och båten värms av 2 värmeanläggningar för bästa komfort. MAT Catering kan vi ordna efter era önskemål, endast era matlagningsinsatser sätter begränsningen. Eller vill ni kanske besöka en favoritrestaurant efter en hård dags segling?

Utrustning utöver “standard”
” Racing” – segel
Extra besättningsmedlem
Segelkläder “Musto”
Jackor, byxor, stövlar, handskar
Städning
Catering, proviantering
Bäddset och handdukar

 Dessvärre har vi ej kvar detta event

Priser, segling

Prislista för båtarna X-YACHTS, X-482
Båten uthyres med skeppare, flytväst mm.

Halvdagshyra
5 timmar 10 500 kr

Dagshyra
10 timmar 13 300 kr
24 timmar 17 000 kr

2 dagar
(1 övernattning) 24 000 kr

Weekendpaket
48 timmar (ut kl. 16:00 dag 1 hem kl. 16:00 dag
3) 29 000kr

7 dagar
54.000 kr

Vid segling inom enbart svenskt farvatten, som t ex vid
halvdagsseglingar tillkommer 6% moms på ovan angivna priser.

Specialarrangemang m.m. begär offert.
Priserna kan variera beroende på säsong