Zombie apocalypse

TYVÄRR HAR VI EJ KVAR DETTA EVENT..

Zombie Apocalypse

Föreställ dig känslan när du vaknar upp och inser att “Zombieapokalypsen” är här. Känn hur pulsen går upp när du snabbt försöker komma över någon form av vapen för att värja dig emot zombies.

Tänk dig att du och några få av dina vänner rör er genom en enslig skog på väg “hem” till ert läger när något plöstligt grabbar tag om ditt ben.

För att överleva Zombieapocalypsen kommer du behöva mod, snabba reflexer och vänner som står vid din sida.

Upplägg:

År 2027. Efter tredje världskriget. Zombiekatastrofen är ett faktum.

Ert uppdrag: Hitta ett botemedel någonstans i en ödslig, mörk och zombieinfesterad skog.

På spel: Mänsklighetens överlevnad.

Hjälpmedel: Era guider, eventuella vapen som ni lyckas hitta och ert mod.
Vem är du i ett efterkatastrofscenario? Tycker du det är härligt att få vara rädd och skönt att ha någon att gömma dig bakom? Är du den som är rädd men tycker det är härligt att fatta mod och försöka genomföra uppdrag och överleva ändå eller är du kanske den som knappt blir rädd för något och knappt kan vänta på känslan av att ha ett järnrör eller en kofot i din hand när det är zombies på väg åt ditt håll? Ta reda på hur du agerar när det kommer till kritan!

I vår upplevelse “The Zombie Apocalypse Revamped” får du möjligheten att ta ett djupdyk i en värld som är starkt inspirerad av amerikansk TV-serie kultur (The Walking Dead). Du får möjligheten att komma härligt nära känslan av att faktiskt vara med om en zombieapokalyps.
Så vad råkade du ha på dig när zombieapokalypsen inträffade? Vem var du med och kommer du att överleva tills morgondagen gryr?

(Rekommenderas inte för barn eller människor med hjärtproblem)

Plats i Göteborg: I närheten av lilla Delsjön, vägbeskrivning skickas ut med bokningsbekräftelse.

Tid: 2,5 h

Pris:

480 kr per deltagare
(minidebitering, 6720:- )

Zombie apocalypse
Zombie apocalypse

Bilder medeltida strid, zombie apocalypse