Boxning i Göteborg, Ullevi

Boxning i Göteborg

Varför inte låta svensexa / möhippa /kompisen gå en boxningsmatch mot en riktig boxare?
Vi finns i en anrik klassisk boxningslokal i källaren på nya Ullevi där stjärnor som Ingemar Johansson, Floyd Patterson m.m har tränat och sparrat.

Ett boxevent startar med att svensexan/möhippan har en bindel för ögonen och går ner i boxningslokalen där vi spelar gregoriansk munkmusik för att vilseleda dem att de skall göra något annat. Efter en liten tur i lokalen “knäböjer han för det allra heligaste”, d v s kryper in i boxningsringen. Då spelar vi den klassiska boxningslåten “Eye of the Tiger” och slår på päronbollen med klassiska boxningsljud.

De värmer upp med klassisk rephoppning och brudgummen får lära sig boxningens grunder. Sedan kommer själva huvudnumret: han får möta “the blondbomber” från RBK & boxa (4) ronder, om han orkar vill säga. Vi anpassar självklart utifrån hur mycket han orkar med.

Detta är ett klassiskt svensexeevent som är mycket populärt och uppskattat. Lokalen är en klassiskt insvettad boxlokal och vi har arrangerat detta i många år. Passar lika bra för möhippa som för svensexa.

Tid: ca 1 h

Pris

3000:-

Boxning i Göteborg – Ett klassiskt event i en klassisk miljö!

Hitta till klubben, Boxning i Göteborg, Ullevi

Adress: Nya Ullevi, 41140 Göteborg Ingång på baksidan, mot ån.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Bilder