Företagsevent Göteborg – Stockholm – Malmö / Konferens / kickoff

  • Företagsevent Göteborg
  • Företagsevent Göteborg
  • företagsevent-Göteborg
  • företagsevent-Göteborg

Vi tar hand om ert företagsevent i Göteborg, Stockholm och Malmö – Konferens och kickoff.

Vår högsta prioritering är att kunden skall få en upplevelse utöver det vanliga. Att eventen är 110% lyckade. För företag har vi samlat olika spännande aktiviteter perfekta för teambuilding, kickoff, eller närsomhelst för företagsevent. Här finns aktiviteter som passar alla. Lugnt eller fartfyllt – alla framtagna för att passa företagsevent. Vi vet att våra aktiviteter fungerar hos alla grupper. Vi är med er hela vägen från planering till uppföljning. Vår högsta prioritet är ni. Vi tror på våra upplevelser och levererar alltid högsta kvalitet. Ni kan räkna med oss!

Företagsfest, kick-off, middag eller personalfest i Stockholm, Göteborg, Malmö?

Då behöver du en riktigt bra företagsaktivitet! Vid en kick off är det extra roligt att prova på olika aktiviteter som gör er firmafest eller konferens till en rolig tillställning. Aktiviteter vid en kick off eller ett företagsevent kan vara lugna eller fartfyllda, kreativa, adrenalinstinna eller kluriga.

Vår aktivitet passar perfekt som företagsaktivitet till er kickoff, firmafest, konferensaktivitet, after-work, AW, kick-off, personalfest, sommarfest, höstfest eller julfest.

Kickoff är en vanligt förekommande benämning för något som markerar starten av exempelvis den årliga verksamheten eller dylikt inom ett företag eller inom en organisation.

Det är vanligt att en kick-off förenas med olika sorters aktiviteter, till exempel teambuilding- och samarbetsaktiviteter, som är till för att skapa en känsla av samhörighet och för att förmedla företagets eller organisationens målsättningar och visioner för det kommande året.

MAILA om FÖRETAGSEVENT
0
kunder sedan starten 2007
0
events förra året
0
events sedan 2005

Andel events

Företagsevent 50%
Svensexor 20%
Möhippor 16%
Kompisgäng 14%

Några av våra glada kunder vi har haft som bokat företagsevent Göteborg, Stockholm och Malmö

Några av våra events som passar perfekt som företagsevent Göteborg, Stockholm och Malmö

squidgame2021-10-19T13:48:13+00:00
ARCHERY TAG2019-11-04T13:47:17+00:00
Bubblefootball-zorbboll i Göteborg2019-11-04T13:47:51+00:00