Rib Göteborg

Rib Göteborg

Vi använder oss av RIB -båtar för adrenalinstinna upplevelser till havs.  Våra erfarna skeppare har givetvis den kompetens som krävs för en fartfylld strapats. Ni utrustas med ordentliga sjöställ och räddningsvästar och vi sätter alltid säkerheten främst. En “utflykt” med en RIB -båt är ett äventyr man sent glömmer. Antingen anpassas båtturen enligt Er eller så kan vi komma med lite förslag på lämpliga utflykter. Vi kan ta Er ut till en havsnära krog eller så ordnar vi picknick och tar med oss en kock eller en sommelier ut på någon ö. Detta är ett mycket uppskattat event.

– Behörig skeppare + en besättningsman.
– Plats för max 12 passagerare/båt.
– Sjökläder samt uppblåsbara livvästar till alla.
– Obligatorisk säkerhetsgenomgång för alla passagerare innan avfärd.

Pris:
Offert (
Minsta bokning 8500:-/ båt exkl moms)


Rib till Vinga

Ett utmärkt alternativ för dig som vill komma ut på havet för att uppleva och njuta av Göteborgs vackra skärgårdsmiljö.
Upplägg: Samling och säkerhetsgenomgång vid Lilla Bommen, Eriksberg eller Klippan, på med utrustningen och tag plats i båten sen bär det av mot Vinga i en fartfylld tur i 60 knop. Väl på Vinga tar vi en promenad och blickar ut över havet från Vinga fyr.

Enklare mat kan förbeställas och ingår ej i priset.

Tidsåtgång: ca 2 h

Pris:
8500:-/båt
(max 12 personer/båt exkl. moms.)

Rib till Vinga inkl. skaldjur

Lägg festen på underbara Vinga längst ute i yttersta skärgården.

Kvällen börjar vid 17-18-tiden från GBG centrum med en skärgårdstur i våra RIB-båtar. Därefter anländer vi till Vinga där vi vandrar runt lite innan vi slår oss ner vid skaldjursbordet.

Senare på kvällen är det transport tillbaka till GBG där kvällen kan fortsätta för de som vill…. I priset ingår förutom RIB-båttur skaldjur med tillbehör + vitt vin eller öl.

Upplägg:

Ni blir upphämtade vid önskad destination. Efter genomgång av säkerhetsföreskrifterna startar båtarna sin tur västerut till den mytomspunna ön Vinga.

Turen går via Göteborgs södra skärgård, där vi passerar Styrsö, Brännö och Känsö innan vi gåt ut mot öppet hav och skådar Vinga i horisonten.

Vi anländer Vinga där vi samlas för en kort information om denna vackra ö. Livet på ön, slag mot danskarna och Taubes levende. Med en fördrink i handen är det värt att ta en promenad upp till Taube´s hus och vidare till Fyren/Båken.

Under tiden dukar vi upp en storslagen skaldjursbuffé, där skaldjuren är inropade samma morgon på fiske auktionen i Göteborg och tillredda till perfektion.

Krabba, Havskräfta, Räkor och Musslor intages med bröd, aioli och majonnäs på ”västkustvis”, dvs. ät så mycket du vill.

Buffén avnjutes i goda vänners lag på en klippa eller i en liten sjöbod, Prickeskjulet, vid dåligt väder.

Mätta och belåtna tar våra skeppare sedan åter mot Göteborg.

Max 60 personer

Pris:
från 1595:- /person exkl.moms (priset beräknat på minst 10 pers)

(Vid 30 – 110 personer kan vi lägga skaldjursbuffén i Feskekörka
Pris: OFFERT)

Var ligger Vinga?

Rib Svensexa / Möhippa

Att använda en RIB-båt till svensexan eller Möhippan är väldigt populärt.

Göteborg – Vinga tur och retur

Varje lördag från 1:a April – 31:a okt kan ni boka oss till rabatterat pris:

Kl 1000 – 1200
Kl 1300 – 1500
Kl 1600 – 1800

Starten går från Klippans småbåtshamn som ligger vid Novotel, restaurang Sjömagasinet ligger även i närheten. Här samlas vi där ni först får en genomgång samt att vi förser er med säkerhetsutrustning. Turen går ut via Styrsö, Brännö och Känsö därefter sätter vi kurs mot Vinga. Väl på Vinga så har ni fria aktiviteter. Kanske ett dopp i havet, utforska ön på egen hand eller bara koppla av och njuta av utsikten? Ni kan även ta med egen picknickkorg och dryck om så önskas.

Turen tar totalt 2 timmar från det att vi ses tills vi är tillbaka igen. Stoppet på Vinga är ca 30 – 40 min, Vi rekommenderar att ni är på plats 10 min innan utsatt starttid för att få ut så mycket som möjligt av färden.

OBS! Detta erbjudande gäller endast Lördagar, båten tar max 12 personer. Kontakta oss om ni är fler än 12 pers, samt om ni önskar bli upphämtade eller avsläppta på annan plats än Klippan så tittar vi på en lösning tillsammans..


Pris:

7500:- inkl. moms (ca 600 per person beräknat på 12 deltagare)
Tillval: 3 kamp på Vinga 100:- /pp

RIB Göteborg – Bästa ribturerna på västkusten!

Bilder