Combat Archery tag – Stockholm.
-Vi kör vår andra säsong!

Archery tag, Combat archery, Archery combat, Combat archery tag, kan det också heta i utlandet men i Sverige heter det Combat Archery Tag eller Pilbågskrig. Vi är glada att vara först i Sverige och störst i Göteborg, Stockholm, Malmö och Luleå med det superroliga spelet. Man kan säga att det är som dodgeball (spökboll) med pilbågar. Vi kör både inomhus och utomhus. Inomhus i gymnastik- /sporthallar runt om i Stockholm. Oftast kör vi i Gymnastik och idrottshögskolans lokaler. Vi fixar hall eller kommer ut till er med all utrustning om det passar bättre. Boka i god tid i vår/sommar då vi kommer att ha fullt upp med Combat Archery Tag Stockholm, i alla fall på helgerna. Förutom Combat Archery Tag Stockholm så arrangerar vi även Combat Archery Tag i Göteborg, Malmö och Luleå– Skicka bokningsförfrågan så styr vi upp ert event!

Inte Stockholm?
Vill ni hellre boka i eller i närheten av Göteborg, Malmö eller Luleå? Klicka på respektive knapp:

GÖTEBORG
MALMÖ
LULEÅ
Combat Archery Stockholm

Boka även bubble football och få 50% rabatt på en av aktiviteterna

LÄS MER

Vad är Combat archery tag?

Vad är Combat archery tag?
Nu är sporten äntligen här, men vad är Combat archery tag egentligen? Jo, det är en blandning mellan paintball, bågskytte och dodgeball som sprider sig som en löpeld i världen. I samband med att Combat archery tag lanserades hösten 2015 i Göteborg finns sporten nu även i Stockholm, Malmö och Luleå. Vi kan boka event i hela Sverige. Det är alltså hög tid att samla ihop vänner, lagkamrater eller kollegor och se fram emot en oförglömlig dag med dem. Det är få saker som triggar igång ett gapskratt som en välriktad pil på din kompis – och det är precis det Combat Archery tag Stockholm handlar om! adrenalin.nu!

Vi specialiserar oss på möhippa, svensexa, kickoff, företagsevent och andra roliga events där vi kan garantera ett gott skratt och adrenalinfyllda matcher. Sporten riktar in sig till alla som är redo att kämpa extra och som är sugen på en utmaning utöver det vanliga. En perfekt teambuildingaktivitet som garanterat erbjuder skratt och roliga minnen.

Utrustning?
All utrustning som används är välbeprövat och säker. Varje deltagare får varsin combat archery tag-mask utöver en alldeles egen Combat archery tag pilbåge. Pilarna är specialgjorda med en vadderad skumgummispets. Alla våra bokningar börjar med säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte, vilket är minst lika uppskattat som själva spelet. Det är kul att bara hålla i en pilbåge. Det faktum att du vet att du får skjuta dina kompisar förhöjer bara nöjet ytterligare.

Vi har massor av roliga och originella lekar som ni kan välja mellan. Bland annat vanlig Combat archery tag, spökboll, dodgeball, last man standing och det mycket uppskattade; Capture the Flag. På vintern kan man spela i vilken tillgänglig gymnastiksal som helst. Ni behöver inte ödsla tid på att leta efter lokal, vi vet var de finns och löser det. På sommaren kör vi utomhus på Gärdet i Stockholm med uppblåsta hinder. I Göteborg är vi på Heden och i Malmö är vi på Ribersborgsstranden

Combat Archery Tag Stockholm
Combat Archery Stockholm
Combat Archery Stockholm

Regler och tips Combat Archery Tag

PRISER COMBAT ARCHERY TAG

1 timma

SEK375per person
  • 10-14 personer
  • Minsta bokning 3750:-
  • +14 pers 325:- per person

90 minuter

SEK400per person
  • 10-14 personer
  • Minsta bokning 4000:-
  • +14 pers 350:- per person

120 minuter

SEK425per person
  • 10-14 personer
  • Minsta bokning 4250:-
  • +14 pers 375:- per person

Inomhus tillkommer 650:- / h för hallhyra.

Skolpriser:

250:- / person / 90 min (minst 3750:-)
(Pris vid minst 15 pers och egen lokal)

Combat Archery Tag utanför Stockholm?

Vi kommer gärna ut till er om ni vill. Utanför stan, max 10 mil tillkommer 1000:-. Är det längre så skicka förfrågan.

BILDER, VIDEO

Bubble football 50 % RABATT!

Bubble football, Bumperball

Boka Bubble football samma dag och ni får 50 % rabatt på en av aktiviteterna
Vi har samma priser på Combat Archery Tag och Bubble football. Bokar ni båda så kostar exempelvis bubble football från 162:- per person

Läs mer om Bubbleball

Bubble football Stockholm
BOKNINGSFÖRFRÅGAN

På vintern kör vi inomhus

INOMHUS
På vintern håller vi till i olika sportanläggningar runtom i Stockholm.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Combat Archery Tag Stockholm

Combat Archery Tag STOCKHOLM

Var håller eventen till?

Sommar:

Vår, sommar och tidig höst spelar vi på Gärdet, Stockholm

Vinter
På vintern kör vi inomhus i olika sporthallar i Stockholm.

SWISH: 1235527445
BANKGIRO: 5914-677

Combat Archery Tag Stockholm
BOKNINGSFÖRFRÅGAN