Escape Box – Göteborg – Stockholm – Malmö

Escape Box är som ett mobilt Room escape i en box som arrangeras där du är och kan genomföras på konferens, restaurang eller hemma hos er. Ett adrenalinfyllt lagspel för 8-700 personer.

Ett helt nytt koncept som kan genomföras över hela Sverige. Både på svenska och engelska.

Jobbar laget bra ihop under press? Är laget strukturerat och lösningsorienterat? Kommunicerar laget bra med varandra? Det blir en häftig spionjakt som hemliga agenter för Perfect Intelligence.

Upplevelsen påminner om den man finner i Escape Rooms världen över.

Skillnaden mellan Escape Box och Escape Rooms är att man här kan vara större grupper och dela samma upplevelse samtidigt och att boxen är helt mobil. Boxen är full av spännande gåtor, pussel, kartor, böcker, formler, överraskningar och hemligheter. Laget som löser uppdraget först, vinner!

Passar perfekt som teambuilding, after-work, icebreaker, konferensaktivitet, firmafest eller en kul utmaning med dina vänner.

Vi kör i Sveriges 3 största städer: Stockholm – Göteborg och Malmö men kan även komma till er stad i hela Sverige.

Escape box

Dela:

Antal: 6-700 personer

Pris: 340:- per person

Minsta bokning 5000:-

Alla priser exklusive moms

Escape Box är en aktivitet som kan genomföras på kontoret, konferensanläggning, puben, hemma hos eller som en middagsaktivitet.

För att kunna erbjuda våra kunder en helkväll samarbetar vi med ett flertal restauranger i Stockholm, Göteborg och Malmö. Restaurangerna är noga utvalda och kan erbjuda avskilda rum för middag och Escape Box eller mordmysterium.

Ni kan såklart välja vilken restaurang eller lokal ni vill så kommer vi dit. Det enda viktiga är att det finns tomma bord och stolar runt och att ni sitter enskilt så andra gäster inte störs. Ett bord för varje lag 3-6 pers. Sedan behöver ni 1,5 h innan eller efter middagen med tomma bord så vi kan genomföra aktiviteten.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Escape Box Sverige - Mobilt Escape Room
Escape Box Sverige - Mobilt Escape Room
Escape Box Sverige - Mobilt Escape Room

Video