Företagsevent fiske – Stockholm

After Work fishing

After Work Fishing – vårt mest uppskattade företagsupplägg i Stockholm. Främst under sommarhalvåret är dagarna långa och ljusa.
Bästa fisket är oftast eftermiddag och kväll. Arbeta en nästan full dag och styr sedan kosan ut i skärgården med ett par timmars sportfiske. Kanske avslutar ni med en bastu och god middag ute i skärgården antingen på restaurang eller på en ljummen klipphäll. Givetvis ligger vi kvar och kör er tillbaka hem.
Fiske är en perfekt aktivitet för teambildning men även en ypperlig kundaktivitet.

Bjud med dina viktigaste kunder på en naturupplevelse eller arrangera en fisketävling. Fisketävling kan ju vara ett roligt alternativ till alla golftävlingar. Fiske och natur i kombination blir ett trevligt tillfälle för att knyta ovärderliga band, ge inspiration, tid för eftertanke men även fylld med adrenalinkickar. I samspråk med oss formar du din tur som passar för just din grupp.

Pris: Från 1390:- exkl. moms.

Transportfiske

Förvandla transporten till konferensanläggningen till en aktivitet. På vägen gör ni ett antal stopp för fiske. Utmed vägen skakar ni garanterat av er stress och förpliktelser och landar på konferensanläggningen pigga och laddade inför konferensen. Både dit och hem fungerar utmärkt.
Tidsåtgången: 2,5-4,5 timmar (beroende på hur långt ni ska)
Passar: från 4 till 70 personer

Pris: 1390:- pp ex moms, min 4 pers, ev upphämtnings och drop of kostnad kan tillkomma.

Morgonfiske

Börja dagen på absolut bästa sätt. Vi hämtar er senast kl 06.00 och utnyttjar de tidiga morgontimmarna medan solen går upp och naturen vaknar. Senast kl 09.00 är ni tillbaka för att starta arbets- eller konferensdagen pigga och fräscha.

Tidsåtgång: 2-3 timmar
Passar: från 4 till 70 personer

Pris: 1190:- pp ex moms

Fiskepausen

En fisketur kan lätt sprängas in i en konferens, förvandla den traditionella fikapausen till en fiskepaus!

Tidsåtgång: 2,5-4 timmar
Passar: från 4 till 100 personer

Pris: 1390:- pp ex moms,
ev upphämtnings- och drop of kostnad kan tillkomma

Flugfiske kastkurs

En helt landbaserad aktivitet där vi erbjuder en inspirerande och praktisk presentation i vad flugfiske kan innebära och hur det bäst utövas. Deltagarna får under ledning av oss lära sig grunderna i flugfiska från land.

Tidsåtgång: 1-2 timmar
Passar: från 5 till 40 personer

Pris: Startkostnad 4.500kr/grupp + 195kr per person ex moms, max 8 per grupp

Våra båtar
Bekväma och välutrustade båtar med toppkomfort. Våra stora båtar har toalett ombord. Viktigt för säkerhet vid fisket är gott om plats och har du lite extra bagage med dig så är det inget problem. Tack vare goda utrymmen kan vi också ha extra utrustning och lite olika slags utrustning med oss. För fisket – upp till max 7 personer per båt.

Vi gör arrangemang upp till 90 personer.

flugfiske
BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Bilder