Företagsträning – Företagslöpning Utomhus

Företagsträning / Företagslöpning som affärsstrategi.

Företagsträning är företagets ansvar utåt, Företagsträning är ansvaret inåt. Strategin med företagshälsovård grundar sig i medvetenheten att det inte är resultat- och balansräkningar som gör affärer, det är människorna i bolaget.

Företagsträning vänder sig till företagsledare som verkligen tror på medarbetarna.

Företaglöpning

adrenalinRunning.se har specialicerat sig på löpning för företag. Vi är välutbildade löparproffs där glädje och resultat är högsta prioritet. Löppassen är utvecklade av elitlöpare, läkare och idrottslärare och är anpassade till gruppens träningsbakgrund och mål.

Varför Företagsträning?

Vi vågar sticka ut hakan och säga att de företag som lyfter hälsofrågan till en strategisk nivå och angelägenhet, och som implementerar företagshälsovård i sin organisation, skapar bättre relationer och ett mer välmående företag och medarbetare.

”Det är tydligt att företag som inte tar ett större ansvar för sina medarbetare kommer ha svårare att attrahera och behålla rätt kompetens i framtiden. Samma gäller omsättning och lönsamhet. De företag som år efter år ligger i topp är de som jobbar med CHR (Corporate Health Responsibility) och tar ett större ansvar och engagemang för sin personal” -Veckans affärer

Bokningsförfrågan

Träning för ett friskare företag

Företagsträning Göteborg och Företagslöpning Göteborg.

Beginner mode

Företagslöpning utomhus som är den lättaste av våra löpgrupper. Här varierar vi mellan snabb gång, jogg och styrka. Vi springer på slätt underlag, asfalt, grus eller lättare stigar i skogen. Löpteknik och löpning utifrån sin egen nivå står i centrum. Beginnerpasset är ca 45 min

Bokningsförfrågan

Average mode

Företagslöpning utomhus för personer som redan har börjat springa och vill springa med bättre teknik och kondition. Löpteknik, kondition och löpstyrka står i fokus. Styrkeövningar, långa och korta intervaller, backe och fartlekar är de olika passen uppbyggda av. Averagepasset är 45 min.

Bokningsförfrågan
Företagsträning Göteborg och Företagslöpning Göteborg.
Företagsträning Göteborg och Företagslöpning Göteborg.

Advanced mode

Företagslöpning utomhus för de som sprungit ett tag och springer milen på under 45 min. Här kör vi hårda intervallpass som varvas mellan korta, långa och även i backintervaller. Löpstyrka och avancerad löpteknik är också en viktig del i detta pass. Advancedpasset är 60 – 90 min.

Bokningsförfrågan

OCR Mode

Företagslöpning utomhus med inriktning på OCR – Hinderbanelopp. Här tränar vi kondition, styrka och hinderteknik. En fantastisk löpgrupp med träning för hela kroppen. Kanonpass som uppladdning inför ett hinderbanelopp eller om ni bara vill ha en varierad träning för hela kroppen. Inga förkunskaper krävs.

Bokningsförfrågan
Företagsträning Göteborg och Företagslöpning Göteborg.
”Förstår man som företagsledare att humankapitalet är företagets mest värdefulla tillgång och odlar det tankesättet så kommer medarbetarna må bra och då kommer företaget gå bra”

Magnus Helgesson
”Löpning har aldrig varit roligare. Perfekt att man får göra det på arbetstid och har mycket tid för familjen när man kommer hem”

Annika södergren
”Det är tydligt att företag som inte tar ett större ansvar för sina medarbetare kommer ha svårare att attrahera och behålla rätt kompetens i framtiden. Samma gäller omsättning och lönsamhet. De företag som år efter år ligger i topp är de som jobbar med CHR och tar ett större ansvar och engagemang för sin personal”

Veckans Affärer

Vilka är vi?