Möhippa i Malmö

Möhippa Malmö

Möhippa Malmö

I år har vi laddat upp inför vår högsäsong på adrenalin.nu i Malmö. Vi erbjuder massor av nya möhippa-aktiviteter hos oss!

För den äventyrliga bruden:

Möhippa Tips:

Combat Archery Tag   Som paintball men med pilbågar. Skjut på varandra. Combat Archery är mycket mer skonsamt och lämnar inga blåmärken. Spela på Ribersborgsstranden. Förra årets succé.

Bumperball Spela fotboll mot varandra i stora runda bollar. Spela på Ribersborgsstranden. Alltid succé! En given skrattfest!

Se våra Möhippa-aktiviteter
Möhippa Malmö
Möhippa Malmö

Vill ni komma till Göteborg har vi dessa event:

Möhippa GÖTEBORG

Sjukamp friidrott: För den vältränade bruden. Ni tävlar mot varandra i olika friidrottsgrenar.

Simhopp – Lär er dyka

Paintball – Behöver ingen närmare presentation

Hinderbana – Pröva den nya populära sporten OCR – Obstacle Course Racing

Vi har även möhippa-aktiviteter för som är lite lugnare..

Burlesque

Stripaerobics

Poledance

Möhippa tips Malmö – Tips på möhippa i Malmö, Möhippa aktiviteter Malmö

Stockholm svensexa tips

Stockholm Möhippa tips

Möhippan är en trend som växer sig allt större. Dagen som tidigare var fulländad så länge bruden kläddes upp i rosa tyllkjol och släpptes lös i Malmö centrum för att sälja kyssar, kräver i dag ett helt annat engagemang från både brudtärnor och vänner. Numera förväntas ett fullspäckat schema med aktiviteter från tidig morgon till kväll. En lyckad möhippa kräver därför minutiös planering och enorm fantasiförmåga eftersom ingen möhippa bör vara en exakt kopia av en tidigare. För att ge dig hjälp listar vi här tips på hur du bäst ordnar en stilfull möhippa i Malmö.

Aktiviteter

Letar ni efter roliga aktiviteter i Malmö? Att hitta rätt aktivitet till möhippan är inte det lättaste… Därför har vi samlat massa förslag och tips på aktiviteter för en lyckad möhippa i Malmö. Leta bland kategorierna ovan så kan ni vara säkra på att även hitta annorlunda aktiviteter som får er möhippa att sticka ut ur mängden! Möhippa i Skåne.

Förutom att utgå från brudens personlighet och intressen så är planering A och O för att dagen ska bli lyckad. Att skapa en Facebook-grupp för de som ska planera möhippan kan vara en god idé. Gör gruppen hemlig och döp den till något som inte bruden skulle känna igen utifall att det dyker upp notiser på mobilen… T.ex. “Save the Parrots in the Amazon Rainforest” eller “Justin Bieber till Way out West”. Allt ifrån datum, antalet deltagande till bokning av aktiviteter bör planeras i god tid innan möhippan för att undvika missöden av olika slag (se punkt 3-8). Ett tips är även att undvika ett för stressigt och intensivt schema, planera in pauser.

Datum

Försök att hitta ett datum så fort som möjligt och informera partnern om detta. För att så många som möjligt ska kunna vara med på möhippan kan det vara smart att undvika semestertider och storhelger. Är ni många som ska vara med och komma överens om datum så är ett tips att använda Doodle som är ett enkelt verktyg där alla går in och fyller i de datum de kan. .