Room escape

adrenalin.nu erbjuder ett spännande Room Escape-spel som saknar motstycke. Du och dina medspelare låses in i ett okänt rum fyllt med mystiska meddelanden och föremål. Du vet att du måste bryta dig ut innan tiden rinner ut. Samla alla era förmågor för att hitta ledtrådar, knäck koder och nyttja rummets resurser för att bryta er ut till friheten, om ni nu vågar anta utmaningen..

En spelomgång i ett av våra Escape Rooms tar maximalt 60 minuter, men ni kanske kan lösa det snabbare än så? Räkna också med att ni måste vara där tio minuter innan för att hinna få instruktioner.

The Casino Heist

Inte ens i den undre världen är den hemliga spelhålan känd. Där håller ljusskygga spelare till med allt annat än rena pengar. Ni har lyckats infiltrera och skaffa er värdefull information som öppnar upp dörren för en stöt där ni med lite tur och en hel del skicklighet kan komma över en hel del pengar och stöldgods. Att komma in är inte längre det stora problemet – det är att komma ut i tid och med så mycket pengar som möjligt utan bli tagen på bar gärning…

3-6 spelare


61% success rate

Prison Break

I Prison break hamnar du bakom lås och bom i en högsäkerhets fängelsecell. Vad gör du? Kan de inristade mystiska texterna på väggen hjälpa dig? Kan det vara så att några av fängelsets vakter är korrupta och hjälper dig? Du har en timme på dig att hitta vägen ut ur fängelset och vinna din frihet.
Hitta dolda meddelanden, utnyttja cellens utrustning och lös häftiga utmaningar i detta escape game. En kombination av påhittighet, klurighet och samarbete belönas. Det är alltså inte smarthet som kommer att avgöra om du kommer att klara utmaningen. Detta spel kommer att sätta era olika förmågor på prov och svetsa samman er som lag. Perfekt på svensexan/möhippan. Spännande start på kompiskvällen eller med familjen som garanterat ger er något att prata om! Roligt är bara förnamnet!

2-6 spelare


63 % success rate

The Chapel

I den djupa, mörka hålan under kapellet ligger reliken. Hitta den innan det är för sent och framförallt; innan väktarna hittar dig! Du har äntligen fått ett spår om vart den heliga graalen kan vara. Gå in i kapellet för ert livs utmaning. Men var uppmärksam; kapellet håller många hemligheter, som några skulle göra vad som helst för att skydda..

3-7 spelare


60 % success rate

Större sällskap

Är ni större sällskap kan vi ordna lösningar anpassade för er. Vi tar smidigt hand om sällskap på upp till 21 personer åt gången, och är ni fler går det utmärkt att boka upp banorna i flera omgångar.
Vi erbjuder fika i vår lounge under väntetiden innan er speltid eller för att snacka ihop er efteråt. Dessutom kan ni beställa snacks, tilltugg och till och med fina catering-buffér att avnjuta i vår middagshörna. Vi ordnar en helkväll för ert sällskap som ni sent kommer att glömma!

Pris:

250:- per person
(minsta bokning 2500:-)

Vid all fakturering tillkommer moms på hemsidans priser.

Tillval:

Mat, dryck (Pris: Offert)

Hitta hit

Adress: Stortoppsgatan 3, 414 57 Göteborg

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Video