Room escape

adrenalin.nu erbjuder ett spännande Room Escape-spel som saknar motstycke. Du och dina medspelare låses in i ett okänt rum fyllt med mystiska meddelanden och föremål. Du vet att du måste bryta dig ut innan tiden rinner ut. Samla alla era förmågor för att hitta ledtrådar, knäck koder och nyttja rummets resurser för att bryta er ut till friheten, om ni nu vågar anta utmaningen..

En spelomgång i ett av våra Escape Rooms tar maximalt 60 minuter, men ni kanske kan lösa det snabbare än så? Räkna också med att ni måste vara där tio minuter innan för att hinna få instruktioner.

Trapped

Ni upptäcker att det har skett ett mord i salongen och dörren bakom er har låsts! Hinner ni ta er ut innan den okände mördaren är tillbaka för att skörda nästa offer? Som tur är har den galne mördaren lagt ut ledtrådar och därigenom gett er möjlighet att vinna er frihet och bringa rättvisa. I denna högintensiva jakt på frihet i Cluedo-inspirerad miljö är spänningen på högsta nivå och ni får lösa många häftiga utmaningar. Denna bana kräver minst 3 spelare men klarar även av större sällskap upp till 8 personer.

Antal spelare: 3 – 8

Prison Break

I Prison break hamnar du bakom lås och bom i en högsäkerhets fängelsecell. Vad gör du? Kan de inristade mystiska texterna på väggen hjälpa dig? Kan det vara så att några av fängelsets vakter är korrupta och hjälper dig? Du har en timme på dig att hitta vägen ut ur fängelset och vinna din frihet.
Hitta dolda meddelanden, utnyttja cellens utrustning och lös häftiga utmaningar i detta escape game. En kombination av påhittighet, klurighet och samarbete belönas. Det är alltså inte smarthet som kommer att avgöra om du kommer att klara utmaningen. Detta spel kommer att sätta era olika förmågor på prov och svetsa samman er som lag. Perfekt på svensexan/möhippan. Spännande start på kompiskvällen eller med familjen som garanterat ger er något att prata om! Roligt är bara förnamnet!

Antal spelare: 2 – 6

The Chapel

I den djupa, mörka hålan under kapellet ligger reliken. Hitta den innan det är för sent och framförallt; innan väktarna hittar dig! Du har äntligen fått ett spår om vart den heliga graalen kan vara. Gå in i kapellet för ert livs utmaning. Men var uppmärksam; kapellet håller många hemligheter, som några skulle göra vad som helst för att skydda..

Antal spelare: 3 – 7

Större sällskap

Är ni större sällskap kan vi ordna lösningar anpassade för er. Vi tar smidigt hand om sällskap på upp till 21 personer åt gången, och är ni fler går det utmärkt att boka upp banorna i flera omgångar.
Vi erbjuder fika i vår lounge under väntetiden innan er speltid eller för att snacka ihop er efteråt. Dessutom kan ni beställa snacks, tilltugg och till och med fina catering-buffér att avnjuta i vår middagshörna. Vi ordnar en helkväll för ert sällskap som ni sent kommer att glömma!

Pris:

225:- per person
(minsta bokning 2250:-)

Vid all fakturering tillkommer moms på hemsidans priser.

Tillval:

Mat, dryck (Pris: Offert)

Hitta hit

Adress: Stortoppsgatan 3, 414 57 Göteborg

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Video