Vr – Virtual Reality – events

Vr Virtual Reality

adrenalin VR är Göteborgs största VR center ( Vr Virtual Reality ) för spel och aktiviteter i virtual reality. Kom och upplev fenomenet som har blivit en världssuccé, med ett bibliotek med olika spel och upplevelser finns det något för alla.

Vår Utrustning

Vi har utrustning från de tre största tillverkarna i världen. I ett besök hos oss får ni gärna pröva alla tre system och fråga våra kunniga instruktörer om vår vr-utrustning och tillverkarna.

Hur ser ett besök ut?

Vi antar alltid att våra besökare inte har testat VR innan, men vi frågar alltid för säkerhets skull. Vi kör en liten upplevelse en och en för att man snabbt skall komma in i VR (Virtual reality)och förstå precis vad det är och hur coolt det är! Exakt vad upplevelsen innehåller förblir en överraskning men vi lovar att ni kommer bli imponerade. Den tar ca. 2 minuter per person och det är samma upplevelse som på “prova på VR” så ni behöver inte boka en sådan innan om ni gör en annan bokning som t.e.x. 1 h VR event.

För er som aldrig prövat VR innan

När alla som vill har upplevt “prova på VR” upplevelsen är det helt upp till er vad ni gör! Ni behöver inte bestämma i förväg vad ni vill göra utan vi frågar på plats och tipsar om spelen vi har just då på vårt vr center.

För er som har prövat VR innan

Ni får gärna göra en enkla “prova på VR” upplevelsen men det kan hända att ni vill hoppa rakt in i dem mer avancerade spel vi har i VR. Berätta för oss på plats så tar vi fram våra coolaste spel till er som är lite mer erfarna.

Ska vi komma ut till er?

Vi gör professionella och minnesvärda Virtual Reality Events vart ni än befinner er. Hyr in oss till er nästa after work, mässevent eller kommande företagsfest. Det ingår alltid en instruktör som sätter upp VR-utrustningen och ser till att allt flyter på som det ska. Vi kommer att ge er en oförglömlig upplevelse som alla garanterat kommer att uppskatta!
Pris: OFFERT

Svensexa eller möhippa?

Håller ni på att planera inför möhippan eller svensexan? Vill ni ha tips på en helt ny och superrolig aktivitet som de flesta aldrig testat förut? Receptet för en lyckad möhippa eller svensexa ligger mycket i vilka aktiviteter som görs under dagen. Detta är ett perfekt tillfälle för alla att prova något nytt. Hos oss kan hela gänget prova på allt från höghöjdsupplevelser till rolig 3-kamp i Vr Virtual Reality samtidigt som kompisarna hejar på.

Större sällskap

För företag och stora grupper kan vi ordna firmafester, kick-off, after work och teambuilding aktiviteter från en timma till halv- och heldagstillställningar.

Att uppleva virtual reality för första gången kan både vara en spännande och fantastisk upplevelse, varför inte uppleva det tillsammans med dina kollegor och vänner. Vi anpassar er besök efter önskemål och upplevelser så ni skall få ut det mesta från er tid i Vr Virtual Reality. Har ni den kollegan som har höjdskräck eller hatar zombies och vill att dem skall uppleva det? Det kan vi ordna. Vill ni som en grupp känna stressen av att neutralisera en bomb eller uppleva en soluppgång genom att klättra till Everest bergstopp tillsammans? Vi kommer till er eller ni kommer till vårt VR center

Pris:

Upp till 25 pers

6500:- / h

Vid all fakturering tillkommer moms på hemsidans priser.

Tillval:

Mat, dryck (Pris: Offert)

Vr Virtual Reality göteborg

Hitta hit

Adress: Herkulesgatan 1, 417 01 Göteborg

Vr Virtual Reality göteborg
Vr Virtual Reality
BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Våra populäraste events just nu

ARCHERY TAG2019-11-04T13:47:17+00:00
Bubblefootball-zorbboll i Göteborg2019-11-04T13:47:51+00:00
Paintball i Göteborg2016-10-19T11:47:32+00:00
Dodgeball2019-11-04T13:48:17+00:00
Load More Posts

Video

Vr Virtual Reality