Svensexa i Malmö

Svensexa i Malmö

Svensexa i Malmö

I år har vi laddat upp inför vår högsäsong på adrenalin.nu i Malmö. Vi erbjuder massor av nya Svensexa-aktiviteter.

För den äventyrliga brudgummen:

Combat Archery Tag –   Som paintball men med pilbågar. Skjut på varandra. Combat Archery är mycket mer skonsamt och lämnar inga blåmärken. Spela på Ribersborgsstranden. Extremt kul. Lär bli årets succé.

Bumperball – Spela fotboll och tackla varandra i stora runda bollar. Förra årets succé! Spela på Ribersborgsstranden. En given skrattfest!

Dodgeball Boka det klassiska spelet! Variera med spökboll, killerball och jägarboll.

Svensexa i Göteborg

Sjukamp friidrott: För den vältränade bruden. Ni tävlar mot varandra i olika friidrottsgrenar.

Simhopp – Lär er dyka

Paintball – Behöver ingen närmare presentation

HinderbanaPröva den nya populära sporten OCR – Obstacle Course Racing

Vi har även möhippa-aktiviteter för som är lite lugnare..

Burlesque

Stripaerobics

Poledance

Utöver dessa har vi massor med fler svensexa aktiviteter, se nedan:

LÄS MER OM SVENSEXA I MALMÖ
Svensexa i Malmö
Svensexa i Malmö
svensexa i malmö

Svensexa i Malmö – Boka våra svensexa aktiviteter

Svensexa tips är en hemsida som samlar ihop de roligaste aktiviteterna för att ni ska kunna planera den perfekta Svensexan.

Det finns idag en uppsjö med olika aktiviteter, allt från att spela Bubbleball till pistolskytte, det viktigaste är att ni anpassar svensexa tips på aktiviteten och lekarna till vad brudgummen gillar. Svensexa tips har massa olika aktiviteter till svensexan så att ni kan hitta den perfekta aktivitet på svensexa till just er brudgum. Vi erbjuder er aktiviteter i Göteborg, Malmö, Stockholm och Umeå.

Möhippor och svensexor är tillställningar med tveksamt rykte. Spritindränkta orgier där bruden eller brudgummen tvingas ragla runt i tights och sälja kyssar eller visa skinkorna på Stortorget. Blivande brudpar fruktar dessa tillställningar och omgivningen rynkar på näsan. Men kanske är en förändring på väg – på senare år har förnedringselementet som framför allt gällt svensexorna i många fall tonats ned.

Fortfarande finns ganska tydliga skillnader mellan möhippor och svensexor, åtminstone om man ser till vilka aktiviteter som marknadsförs mot de två grupperna. Till svensexorna är det bågskytte, paintball, boxning och combat archery tag, till möhipporna kroppsvård, massage och spabesök.